Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

Devolo dLAN 550 duo+ Powerline Starter Kit


Omschrijving:

Krachtig internet via je stopcontactInternet is enorm belangrijk geworden voor ons (en voor onze puberende generatie soms zelfs onmisbaar). Toch is het internetsignaal in veel huizen nog niet overal even sterk, zoals op zolder, in de tuin of in de garage. Tegelijkertijd neemt het aantal apparaten dat wij aan internet willen aansluiten alleen maar toe, met de TV, laptop en gamecomputer in de basis. WiFi lijkt niet altijd toereikend en komt daarnaast niet in alle hoeken. Met Devolo Powerline verbind je jouw apparaten simpelweg via het dichtstbijzijnde stopcontact met internet. Makkelijker kan bijna niet. Vandaag een sterk signaal op zolder, morgen in de tuin: je neemt je internetbereik gewoon overal mee naar toe.
Range Plus TechnologyDe dLAN D550 maakt gebruik van Range Plus Technology, dat zorgt voor een krachtig 550 Mbps internetbereik via je stroomnetwerk tot in elke uithoek in huis, over een maximale leidinglengte van 300 meter. Hierdoor heb je weinig tot geen capaciteitsverlies van je datasignaal, zelfs als je meerdere apparaten hebt aangesloten. Sluit je apparaten aan op internet aan via elk willekeurig stopcontact. Het energieverbruik van je adapter is overigens minimaal dankzij Powersave-techniek.
dLAN CockpitEen LED-lampje in je adapter geeft de status weer van je verbinding. Daarnaast is er de dLAN Cockpit, waarmee je je hele systeem beheert via je pc. Hier zie je of alle adapters optimaal presteren, geef je je ze namen, regel je de encryptiebeveiliging van je dataverkeer, voeg je wachtwoorden toe en voer je firmware-updates uit. De software is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Handig om te wetenDevolo Powerline is compatibel met alle gangbare routers en aansluiten is eenvoudig: koppel een adapter aan je router en steek de andere in een stopcontact vlakbij de apparaten die je aan internet wil koppelen. Deze adapter heeft twee Fast Ethernet dLAN-aansluitingen. Je apparaten sluit je aan door middel van de bijgeleverde ethernetkabels.
Geintegreerd stopcontactIn de dLAN 550 is een stopcontact geintegreerd. Plaats je adapter rechtstreeks in het stopcontact in de wand en steek je apparaten of stekkerblokken in de adapter voor het krachtigste resultaat.Binnen het Devolo programma leveren wij naast deze dLAN 550 adapterset ook adapters die het WiFi-signaal versterken en/of met een transmissiesnelheid van maximaal 1200 Mbps. Zowel los als als set. Wil je een adapter zonder geintegreerd stopcontact en zonder WiFI? Neem dan de dLAN 500. Alle adapters zijn 'compatible'. Je breidt je systeem dus makkelijk uit naar meer stopcontacten.
Devolo bij 50five:dLAN 500 - startset van 2 adapters zonder stopcontact en met 2 LAN-aansluitingendLAN550 - startset van 2 adapters met stopcontact en 2 LAN-aansluitingendLAN550 WiFi - startset van 2 adapters met stopcontact, 2 LAN-aansluitingen en WiFidLAN1200 - startset van 2 adapters met stopcontact, 2 LAN-aansluitingen en WiFidLAN550 WiFi - uitbreiding van 1 adapter met stopcontact en met 2 LAN-aansluitingendLAN1200 WiFi - uitbreiding van 1 adapter met stopcontact, 2 LAN-aansluitingen en WiFi.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 4250059693012Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 63.99
  Bestellen

Meest bekeken elektronica

Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem

Netgear Orbi RBK50...

 
Prijs: € 359.00

Overal WiFi in huisWiFi in huis is onmisbaar...

Meer informatie
Nokia - Withings Wireless Blood Pressure Monitor

Nokia Withings...

 
Prijs: € 89.00

Weet hoe je er voor staatEen goede bloeddruk is erg...

Meer informatie
myStrom Color Rings (5-pack)

MyStrom Color Rings...

 
Prijs: € 4.99

Meer informatie
Nokia - Withings Steel HR (36mm) - Activiteit & Slaap Tracker wit

Nokia Withings...

 
Prijs: € 159.00

Monitor je levensstijlVoldoende bewegen en...

Meer informatie
Devolo dLAN 550 WiFi Powerline

Devolo dLAN 550...

 
Prijs: € 64.50

Breid je Devolo Powerline netwerk uitAls je al...

Meer informatie