Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem


Omschrijving:

Overal WiFi in huisWiFi in huis is onmisbaar geworden. Met steeds meer mensen maken we met allerlei devices gebruik van ons netwerk. En steeds vaker gelijktijdig. Daarnaast is het aantal slimme apparaten dat gebruik maakt van ons netwerk enorm toegenomen. In veel gevallen kan het bestaande WiFi-netwerk die vraag niet aan. Tijd om aan de basis te beginnen en je huis 'smart' te maken: realiseer een goed en stabiel WiFi-signaal in huis. De Netgear Orbi RBK50, bestaande uit een router en een satelliet, zorgt ervoor dat je voortaan overal en altijd in huis (zolder, kelder en tuin) een krachtig WiFi-signaal hebt, ook als het netwerk flink belast wordt.
Geen versterker maar echt een oplossing!Zowel je router als je satelliet hebben 4 ethernet-poorten. Een smart TV, een printer of andere apparaten kun je op die manier makkelijk ergens in huis aansluiten en verbinden met je netwerk. Nadat je de Orbi RBK50 router aan je bestaande modem hebt gekoppeld en de satelliet ergens (draadloos) in huis hebt geactiveerd is je WiFi-netwerk klaar voor gebruik. Jouw devices pakken door de unieke Triband-communicatie altijd het sterkste signaal op, waar je ook loopt in huis (1x 2.4 GHz, 2x krachtig 5 GHz). Bovendien hoort bufferen voortaan tot het verleden. In tegenstelling tot andere systemen is de satelliet geen versterker. Er is samen met de router sprake van een WiFi-netwerk. Orbi gebruikt hiervoor SSID en de RBK50 levert een WiFi-snelheid tot maar liefst 5 GHz.
Kies jouw OrbiDe Orbi RBK50 router en satelliet hebben samen een bereik van zo'n 350 tot 370m2. Plaats de satelliet centraal in je huis, zodat je er in alle ruimtes profijt van hebt. Hoewel het signaalverlies door muren beperkt is, kan het handig zijn om het verlies te compenseren door de satelliet iets te verplaatsen. Wil je WiFi over een groter oppervlak? Breid dan je systeem verder uit met nog een Netgear Orbi-oplossing. Is het oppervlak van je huis kleiner of is een lagere snelheid ook goed? Kies dan voor de RBK40 Mini of de RBK30 Wall plug. De snelheid van 5 GHz bereik je alleen met apparaten die 5 GHz ondersteunen.
Handig om te wetenDe Orbi is een unieke WiFi oplossing. De twee satellieten staan namelijk in contact met elkaar via een eigen, directe verbinding. Dit zorgt ervoor dat er nauwelijks storing of vertraging op dit kanaal te vinden is. Deze verbinding maakt de Orbi zo'n krachtige netwerkoplossing. Eindelijk genieten van jouw internetsnelheid, overal in huis.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 606449116366Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 359.00
  Bestellen

Meest bekeken elektronica

Nokia - Withings Wireless Blood Pressure Monitor

Nokia Withings...

 
Prijs: € 89.00

Weet hoe je er voor staatEen goede bloeddruk is erg...

Meer informatie
myStrom Color Rings (5-pack)

MyStrom Color Rings...

 
Prijs: € 4.99

Meer informatie
Nokia - Withings Steel HR (36mm) - Activiteit & Slaap Tracker wit

Nokia Withings...

 
Prijs: € 159.00

Monitor je levensstijlVoldoende bewegen en...

Meer informatie
Devolo dLAN 550 WiFi Powerline

Devolo dLAN 550...

 
Prijs: € 64.50

Breid je Devolo Powerline netwerk uitAls je al...

Meer informatie
Devolo dLAN 500 WiFi Powerline Starter Kit

Devolo dLAN 500...

 
Prijs: € 85.00

Krachtig internet via je stopcontactInternet is...

Meer informatie