Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

Nokia - Withings Wireless Blood Pressure Monitor


Omschrijving:

Weet hoe je er voor staatEen goede bloeddruk is erg belangrijk voor ons allemaal. Over een bloeddruk die af en toe even wat te hoog is hoeven we ons niet direct druk te maken. Een structureel of langdurig te hoge bloeddruk kan daarentegen wel voor problemen zorgen en het zegt mogelijk iets over je levensstijl.
Health Mate AppZeker als je tot een risico-groep behoort (zoals bijvoorbeeld hartpatienten) is het belangrijk om een hoge bloeddruk zoveel mogelijk te voorkomen. Met de Nokia Wireless Blood Pressure Monitor meet je niet alleen je bloeddruk en je hartslag. Via de Health Mate app sla je ook alle gegevens per keer op. Zo zie je over de gehele periode een trend. De app geeft je door middel van kleuren directe feedback over de meting. Ben je in behandeling? Dan houd je nu zelf thuis vinger aan de pols en kun je je (een deel van je) gegevens delen met je arts via de app. Bekend is dat de bloeddruk bij een consult vaak hoger is, door een 'witte jas'-stress-factor: je bent niet thuis en de bloeddruk wordt gemeten door een dokter. Met deze monitor meet je en thuis en kun je zoveel metingen verrichten als je wil. Dat geeft zeker over langere tijd een heel betrouwbaar beeld.
Handig om te wetenDe Nokia Blood Pressure Monitor voldoet aan Europese en Amerikaanse medische standaarden voor metingen. Metingen zijn betrouwbaar. De bloeddrukmeter is compact en wordt geleverd met een reis-hoesje. Dokters zien in 30% van de gevallen verbeteringen in bloeddruk. Het monitoren van je bloeddruk kan ervoor zorgen dat je gezonder gaat leven. Om ervoor te zorgen dat je op vaste tijden metingen verricht, stel je reminders in via de app. De monitor werkt draadloos, via Bluetooth samen met de app op je smart device. De Nokia Health Mate app gebruik je niet alleen voor je bloeddruk. In deze app laat je allerlei data en metingen samenkomen, zoals van je gewicht en je activiteiten. Gebruik hiervoor onder andere ook de Nokia Body smart scale. De Health Mate app werkt samen met talloze andere fitness- en gezondheids-apps. Zo krijg je een goed totaalbeeld van je lijf, je activiteiten, je voeding en je gezondheid.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 3700546702440Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 89.00
  Bestellen

Meest bekeken elektronica

Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem

Netgear Orbi RBK50...

 
Prijs: € 359.00

Overal WiFi in huisWiFi in huis is onmisbaar...

Meer informatie
myStrom Color Rings (5-pack)

MyStrom Color Rings...

 
Prijs: € 4.99

Meer informatie
Nokia - Withings Steel HR (36mm) - Activiteit & Slaap Tracker wit

Nokia Withings...

 
Prijs: € 159.00

Monitor je levensstijlVoldoende bewegen en...

Meer informatie
Devolo dLAN 550 WiFi Powerline

Devolo dLAN 550...

 
Prijs: € 64.50

Breid je Devolo Powerline netwerk uitAls je al...

Meer informatie
Devolo dLAN 500 WiFi Powerline Starter Kit

Devolo dLAN 500...

 
Prijs: € 85.00

Krachtig internet via je stopcontactInternet is...

Meer informatie