Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge Blauw


Omschrijving:

Het One2Track-telefoonhorloge zal je geruststellen!Het is geruststellend om te weten waar je kind is en om je op elk moment bij ze aan te kunnen sluiten. Dankzij het Connect Touch-telefoonhorloge en de GPS-tracker zijn je kinderen nooit uit het zicht. Wat een opluchting! Als je je kinderen al eens bent kwijtgeraakt in de dierentuin, op het strand of in een attractiepark, weet je heel goed hoe snel je in paniek raakt.
Waar is mijn kind?Dit horloge dat speciaal is ontworpen voor kinderen, is uitgerust met een GPS-tracker en vormt de ideale oplossing! Hij is speciaal geconfigureerd voor het Belgische netwerk.
Altijd in contactMet de wifi/GPS-tracker weet je altijd waar je kind zich bevindt. De locatie wordt op verschillende manieren berekend: Als het kind thuis is gebruikt hij of zij jouw wifi netwerk, als je kind buiten is werkt het via GPS. De lokalisatiefoutenmarge is slechts een paar meter.
Zeer praktische extra functiesWanneer je je simkaart installeert, kun je bellen en berichten achterlaten op het horloge van je kind. Handig als je kind net leert lezen. Het bericht laat een foto van de afzender zien, zodat je kind direct kan zien wie er belt. Je kunt ook een spraakoproep doen, maar dan moet je eerst je nummer op het horloge autoriseren. Als het horloge van je kind geen tegoed meer heeft, kun je hem op dezelfde manier opladen als elke andere telefoon. Geen extra abonnementskosten.
Het is ook mogelijk om de spionagemodus te activeren. Zo kun je luisteren naar wat er rondom je kind gebeurt. Een hele handige functie als je bezorgd bent.
Je kind zal dol zijn op de Connect Touch! Hij is spatbestendig, maar is niet waterdicht en kan niet worden ondergedompeld. Dit telefoonhorloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren (blauw, roze of zwart).

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 8719324752176Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 89.95
  Bestellen

Meest bekeken elektronica

Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem

Netgear Orbi RBK50...

 
Prijs: € 359.00

Overal WiFi in huisWiFi in huis is onmisbaar...

Meer informatie
Nokia - Withings Wireless Blood Pressure Monitor

Nokia Withings...

 
Prijs: € 89.00

Weet hoe je er voor staatEen goede bloeddruk is erg...

Meer informatie
myStrom Color Rings (5-pack)

MyStrom Color Rings...

 
Prijs: € 4.99

Meer informatie
Nokia - Withings Steel HR (36mm) - Activiteit & Slaap Tracker wit

Nokia Withings...

 
Prijs: € 159.00

Monitor je levensstijlVoldoende bewegen en...

Meer informatie
Devolo dLAN 550 WiFi Powerline

Devolo dLAN 550...

 
Prijs: € 64.50

Breid je Devolo Powerline netwerk uitAls je al...

Meer informatie